Protetică Dentară

Image
Protetică Dentară

Protetică Dentară

Dinții afectați parțial sau total, dinții lipsă în urma traumatismelor, a complicațiilor cauzate de afecțiuni dentare netratate, au nevoie de tratamente de refacere sau de înlocuire ce redau funcționalitatea danturii și îmbunătățesc zâmbetul.

Ce trebuie să știi despre serviciul de protetică dentară?

 • Protetică restaurează dantura afectată de carii, fracturi, pierderi de dinți.
 • Soluția de protetică este aleasă personalizat, după gradul de deteriorare al danturii.
 • Materialele se aleg pe criterii multiple: poziția pe arcada dentară, preț etc.
 • Se pot înlocui lucrările dentare vechi, care au devenit inestetice, nefuncționale.
 • Protetica luptă pentru redarea funcționalității și a esteticii danturii.

Ce soluții oferă Protetica Dentară?

Protetică fixă și mobilă și protetică parțial mobilă reconstituie dinții afectați și înlocuiesc dinții lipsă prin fațete, coroane, punți tradiționale, punți pe implanturi, inlay/ onlay, proteze totale, proteze parțiale, proteze scheletate. Soluția potrivită o găsești la Brașoveanu Dent!

 • 1

  Coroanele dentare reprezintă o modalitate specifică de înlocuire a unui dinte lipsă. Tehnologiile moderne folosesc materiale de ultimă generație care asigură viabilitatea pe termen lung a lucrării, cu nivel estetic și funcțional ridicat. La BRAȘOVEANU DENT, calitatea materialelor din care sunt efectuate coroanele dentare este înainte de toate: zirconiu, porțelan, ceramică, acrilat, materiale biocompatibile, rezistente și estetice.

 • 2

  Punțile dentare fixe tradiționale acoperă golurile lăsate de doi dinți lipsă prin fixarea pe dinții naturali care mărginesc golul. Când golul este mai mare, apelăm la alte soluții: punte dentară totală, punte cu capse pe implant. În cazul în care edentiția nu este frontală, intervenim cu puntea Cantilever, care fixează legătura pe un singur dinte sau cu puntea Maryland, cu legătură pe un dinte, care este scheletată pe metal sau porțelan.

 • 3

  Protezele dentare mobile sunt potrivite în cazul edentiției de amploare, care cuprinde întreaga arcadă dentară. Este ultima soluție de restaurare dentară, dacă procedura de implant nu este compatibilă cu starea pacientului sau este prea costisitoare. Materialele utilizate la BRAȘOVEANU DENT sunt rezistente, din rășini biocompatibile ori structură metalică pe partea de susținere, din acrilat sau ceramică, în partea superioară.

 • 4

  Fațetele dentare sunt foițe care se atașează permanent direct pe partea frontală a dintelui, utilizate în cosmetica dentară. Acoperă eficient dinții decolorați, crăpați, ciobiți, inegali. În funcție de nevoile pacientului (stil de viață, costuri, timpul alocat, aspect, rezistență, limita de înlocuire) fațetele dentare se realizează din diverse materiale. Experiența specialiștilor noștri în aplicarea fațetelor dentare face din procedură un real succes.

Prin ce se remarcă serviciul de  Protetică Dentară de la BRAȘOVEANU DENT

Procedurile stomatologice clasice sunt permanent modernizate prin materialele și tehnologiile utilizate, cât și prin modul de abordare a practicii medicale. Indiferent cât de invazivă este o procedură, specialiștii BRAȘOVEANU DENT își dau silința, cu răbdare și dedicare, să elimine teama de stomatolog și durerea pacientului. Din respect pentru fiecare pacient, folosim tehnici novatoare și materiale biocompatibile, de ultimă generație.