Tratamente Dentare

Image
Tratamente Dentare

Tratamente Dentare

Indiferent de tipul problemelor tale dentare, singurul capabil să te ajute este medicul tău stomatolog. Acesta îți evaluează profesionist starea danturii și stabilește abordarea profilactică sau planul de tratament care ți se potrivesc.

Categoriile de proceduri dentare de care poți beneficia:

 • Tratamente endodontice, protetice, de implantologie, pentru reabilitarea orală
 • Profilaxia afecțiunilor dentare printr-o rutină care menține sănătatea danturii
 • Chirurgie dentară în afecțiuni complexe, parte din terapia paradontală și implantologie
 • Cosmetica dentară, prin fațetarea și albirea dinților, pentru zâmbetul perfect
 • Profilaxia și tratarea afecțiunilor dentare la copii și adolescenți
 • Proceduri dentare care constituie urgențe medicale, necesitând intervența rapidă

Tratamente pentru sănătatea și aspectul impecabil al sistemului oro-dental

 • 1

  Pentru sănătatea danturii și a gingiilor, factorii decisivi sunt: igiena, obiceiurile alimentare, afecțiunile secundare, medicația adiacentă acestora, factorii genetici, evaluările stomatologice periodice. Apelând la serviciile BRAȘOVEANU DENT, vei beneficia de acte medicale de calitate, vei fi îndrumat spre o îngrijire corectă a danturii, spre un stil de viață sănătos, pentru a te bucura de sănătatea ta orală.

 • 2

  Vârsta la care un pacient poate beneficia de tratamente dentare nu are limite. Nimeni nu trebuie să suporte durerea sau inflamarea gingiei, pe principiul: „Este dinte de lapte, se schimbă!’’ sau „Nu mai este nimic de făcut pentru pacienții de o anumită vârstă.’’ Specialiștii noștri alcătuiesc planul de tratament ținând cont de vârsta pacientului, de antecedentele stomatologice și de statusul oral.

 • 3

  Medicina dentară modernă folosește tehnologia în beneficiul personalizat al pacientului. Relația specialist – pacient este bazată pe comunicare, fiecare decizie medicală din planul de tratament este explicată pentru confortul și siguranța pacientului. Preocuparea specialiștilor BRAȘOVEANU DENT este de a asigura tratamente stomatologice de calitate, pentru starea de bine a fiecărui pacient.

 • 4

  Tratamentele stomatologice moderne urmăresc sănătatea orală, dar și aspectul estetic. Încercăm să conservăm cât mai mult timp dinții naturali, iar lucrările de reabilitare orală au aspect cât mai plăcut, firesc. Lucrările protetice au o structură apropiată de cea a dinților naturali, respectă nuanța de alb și forma lor. Obturațiile sunt fizionomice, pentru a nu intra în contrast cu aspectul celorlalți dinți.

De ce să alegi tratamantele dentare de la BRAȘOVEANU DENT

Confortul crezului nostru, pacientul este înainte de toate. De aceea, asigurăm confortul, proceduri minim dureroase. NE INTERESEAZĂ SĂNĂTATEA ȘI ASPECTUL. La primele simptome vă așteptăm pentru o intervenție rapidă, care vă scapă de disconfort, de proceduri complexe și costisitoare.